Handelsbetingelser

For hurtigt at kunne behandle din bestilling skal du anføre navn, adresse og gerne et telefonnummer i tilfælde af, der alligevel skulle opstå spørgsmål. Faktura sendes sammen med varerne.

Priser

Alle priser på mavfireworks.com er angivet inklusiv 25% dansk moms.
MAV forbeholder sig ret til at annullere en handel, hvis der mod MAV´s forventning er opgivet forkerte priser på hjemmesiden.
Der tages forbehold for valutaændringer, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure.

Generelle oplysninger 

MAV Fireworks v/ MAV Group
CVR-nr.: 36228822

Tåstrup Møllevej 12B
4300 Holbæk

OBS! Eventuelle henvendelser skal ske til: 

E-mail: info@mavfireworks.com

Tlf: 20188822

Køb af fyrværkeri
Gældende aldersgrænse: 15 – 18 år:
Bortset fra knallerter, knaldperler, knaldhætter og knaldbånd er der krav om hhv. 15 år eller 18 år ved salg af øvrigt fyrværkeri. Kategorien småfyrværkeri må sælges til personer på minimum 15 år, mens raketter, romerlys, heksehyl og batterier mv. kun må sælges til personer på minimum 18 år. 

Betaling 

På MAV bestiller man sine varer, hvorefter man kan betale via betalingskort eller bankoverførsel
Ved betaling med kort trækkes beløbet fra din konto når ordren er godkendt i vores system.

Det er muligt at betale med følgende betalingskort.
Dankort, Visa, American express, Mastercard, Meastrocard og JCB.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Fortrydelsesret

 

Returvarer

Fuld returret/fuser garanti. Husk at medbringe den defekte vare – så får du en ny. Vi bytter med et smil.
Defekte varer skal returneres ved salgsstedet hvor de er købt.

Som køber og privat internetkunde har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mavi@mavwatersystem.com eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

Reklamationsret 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos MAV opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mavi@mavwatersystem.com

Sikker betaling
Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På http://www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

Gem din faktura
Med varerne vil du modtage en faktura for dit køb hos os. Denne faktura skal du gemme, som du gemmer kvitteringer fra den fysiske verdens butikker, idet denne faktura dokumenterer, at du har købt varerne hos os.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mavi@mavfireworks.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.10.2018